Окрошка ситна – ідеальне російське блюдо для літнього меню
Редис наріжте дрібною соломкою. Перекладіть редис в чисту і суху миску для змішування або каструлю.
Крок № 2:
Огірки наріжте соломкою маленького розміру. Перекладіть огірки для змішування миску або каструлю.
Крок № 3:
Ковбасу наріжте кубиками маленького розміру. Перекладіть ковбасу до нарізаним інгредієнти і перемішайте.
Крок № 4:
Наріжте дрібно зелену цибулю. Перекладіть його в миску для змішування і перемішайте з іншими продуктами.
Крок № 5:
Наріжте дрібно кріп. Перекладіть кріп для змішування миску або каструлю. Перемішайте.
ВАЖЛИВО! Зверніть увагу, що у кропу ми будемо використовувати тільки тонкі гілочки, а великі і жорсткі стебла нам не знадобляться.
Крок № 6:
Наріжте картоплю кубиками невеликого розміру. Перекладіть картоплю в миску для змішування і перемішайте.
Крок № 7:
Залишилося тільки нарізати яйця. Наріжте попередньо очищені від шкаралупи яйця дрібним кубиком і додайте до решти інгредієнтів. Ще раз все добре перемішайте. Наша окрошка готова. Приберіть його в холодильник мінімум на одну годину, щоб вона охолола.
ВАЖЛИВО! Зверніть увагу, що ми окрошку не солили і не заправляли. У такому вигляді окрошка може зберігатися в холодильнику, а заправлену окрошку зберігати не можна.
Крок № 8:
Охолоджену окрошку заправте квасом і добре, але акуратно перемішайте. Посоліть за смаком.
ВАЖЛИВО! На цьому етапі нам треба відрегулювати густоту нашої ситної окрошки. Якщо ваша окрошка вийшла дуже густа, то розбавте її квасом до потрібної консистенції. Квас повинен бути холодним.
Наша ситна окрошка готова. Подавайте її тільки в холодному вигляді, додатково додавши у тарілку столову ложку сметани. Приємного вам апетиту!
Якщо вам сподобався рецепт, то, будь ласка, не забудьте підписатися на канал, залишити свої коментарі, поставити лайки, поділитися з друзями в соціальних мережах. А я, як завжди, буду щодня вас чекати на каналі . Заходьте в гості – у нас смачно!