Борщ
Гарячий борщ готують на м’ясному бульйоні з буряком, картоплею та морквою. Чим довше суп настоюється – тим смачніше виходить.
Інгредієнти:
- 500 р буряків,
 - 300 г картоплі,
 - 1 велика морква,
 - 1 велика цибулина,
 - 3 зубчики часнику,
 - 500 мл м’ясного бульйону (у мене курячий),
 - кріп,
 - спеції.
 
Як приготувати:
- Овочі помити й очистити. Цибулю нарізати дрібними кубиками, часник дрібно порубати. Інші овочі нарізати соломкою.
 - У каструлю з товстим дном плеснути рослинне масло.
 - Розігріти, обсмажити цибулю до прозорості. Додати картоплю і буряк, обсмажити 5 хвилин.
 - Додати моркву і часник, смажити ще 2 хвилини.
 - Додати спеції (лавровий лист, чорний перець).
 - Влити бульйон, варити на середньому вогні до м’якості овочів.
 - Посипати кропом, борщ перемішати.
 - Залишити настоятися мінімум 30 хвилин. Я залишаю витримуватися ніч.
 - Подати на обід борщ гарячим з вареним яйцем і/або сметаною.