Борщ c телятиною і соєвим соусом
Смак і борщів зелених отшеф-кухаря ресторану Villa della pasta наПятницкой Анатолія Малишева майстерно відрегульований– внем дотриманий баланс традиційності иоригинальности. Запервое відповідають шовковистий буряковий бульйон, картопля исвежий огірок, нарізані старомодною соломкою. Завторое– відварна телятина, соєвий соус та– та-дам! –японський рисовий оцет мицукан, який відразу встановлює родинні зв’язки між цим борщем исупом місо.
1. Буряк, неочищая, загорнути вфольгу, скропити рослинним маслом изапекать вразогретой до180 градусів духовці 30-40 хвилин доготовности.
2. Картоплю відварити вмундире протягом 30-40 хвилин.
3. Коли буряк охолоне, очистити ееоткожуры, половину відкласти, решту нарізати соломкою.
4. Остиглий картоплю очистити також нарізати соломкою.
5. Огірки очистити откожуры итоже нарізати соломкою. Також нарізати телятину.
6. Для заправки відкладену буряк, часник, соєвий соус, лимонний фреш, соуси мицукан имирин залити 500 млкипяченой води і всі разом подрібнити вблендере.
7. Довести отриману рідину докипения, зняти согня, посолити, поперчити, охолодити иубрать вхолодильник.
8. Розкласти овочі ителятину, залити бурякової заправкою иподавать сосметаной.